جمال حضرت دلدار

جلد دوم غزليات نور محمد دوايی

 

 

بی ترديد خواننده گان فردا اطلاع دارند که در ماه های پسين «صدای حضرت جانان» نخستين مجموعهء غزلهای عارف شوريده و شاعر وارستهء زمان به کوشش فرزند حقشناس و فرزانهء شان آقای بشير دوايی به نشر رسيد و کام مشتاقان را شرين کرد.

اينک به اهتمام و پايمردی همان خلف الصدق شان بشير دوايی، جلد دوم غزليات شادران نورمحمد دوايی تحت عنوان «جمال حضرت دلدار» در هامبورگ آلمان طبع و تکثير شده و با اقبال فراوانی مقابل شده است.

چنانکه در اولين تقريظ آورديم مرحوم نورمحمد دوايی شاعر به حق رسيده و عارفی بوده که در سراسر آثارش عشق به فيض فيضان و نورحق موج ميزند و از حضور شاعر متصوفی در زمان صعب و دشواری خبر می دهد که روز تا روز در آن، کمالات انسانی و عشق و عاطفه بيرنگ و بی فروغ می شوند. از اينجاست که به جرئت می توان ادعا کرد که نورمحمد دوايی شاعری رسالتمند و پاسدار ارزش های معنوی مردم ما بود.

جلد دوم غزليات نورمحمد دوايی مانند جلد اول با صحافت بسيار زيبا، جلد مقوايی، کاغذ مرغوب و حرف خوانا و درشت به طبع رسيده است.

اگر کليت کتاب را به رشته بکشيم بايد به جمله ها و کلمات قصاری رجوع کنيم که در پشت جلد اين دفتر زيبا درج شده است: «شعر آئينه ايست که در آن عشق مجسم ديده می شود، پس شاعر را می توان جيوهء رموز گفت.

شهر محبت صفت جلوهء محبوب است که در آن خود، زياد ديده می شود و هرچه ميخرد در آن عشوه آرايی يار را می بيند و بساهست که در مقابل نرخ رموز توصل شئی دل پسنديدهء جان می دهد تا که متاع به او پيروز می شود و خوش است هرچه از محبوبش باشد...»

باشد که بازهم از اين شاعر شيوابيان آثار ديگری بخوانيم و کسب فيض کنيم.

 

 

 


صفحهء اول